diumenge, 28 de setembre del 2014

Rishikesh 1 ... el Ganga i els seus Ponts

La nostra arribada a Rishikesh va ser amb tren, vam agafar-ne un de tarda des de Delhi (després de la visita de la Gurdwara Sikh - fes click per veure-la) i vam arribar al vespre. El nostre primer tren, la veritat és que molt bé: seients amplis i força còmodes i sí!!! Per primer cop vam sentir el que molts dies seria el nostre crit de grup....  Chaaaaaaaaaaaaaaiiiiiii!!!!! Jejeje, bé, alguns com en Jaume potser se'l van fer una mica més seu! ;)

Vam arribar al vespre, ja de nit, després d'un dia ple d'emocions i va ser sopar i anar a dormir sentint la remor del riu però era tot fosc... 

L'endemà però vam llevar-nos amb aquesta meravella davant dels ulls  - El Ganga era als nostres peus!!!




Construccions a banda i banda del riu (algunes una mica massa exagerades i tot), i és clar, dos grans pont per passar d'una banda a l'altra. El més gran és el Lakshman Jhula i després també hi havia el Ram Jhula... el primer és el que solíem creuar normalment, sempre estava ple de gent i també com no... de micos! 

És un pont penjant que pels que tenen vertígen, suposo que no era una bona estona, però tot i ser estret i es movia, era genial anar d'un extrem a l'altre. Un delit pels sentits: veure el riu baixant amb força i les construccions de colors, sentir l'olor d'humitat, agafar-se les tires de la motxilla perquè els micos no estiguessin temptats d'estirar-les i sentir el soroll dels clàxons de motos i la gent xerrant.... un moment per recordar.

Però encara no ens fèiem ni la mínima idea del que ens portaria aquest riu màgic.... ja veureu en propers posts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada